Meest gestelde vragen

Wat is het voordeel van een lacewig?

Het is de mooiste en natuurlijkste verandering met een spectaculair effect! Kijk naar de beroemdheden van vandaag; velen van hen, zoals Beyonce, Paris Hilton, Kelly, Ciara, Halle, Jada en Trina,dragen lacewigs, waarmee zij niet alleen ongelooflijk mooi haar hebben, maar ze kunnen ook hun stijl aanpassen wanneer ze willen. Bovendien, een lacewig is eenvoudig te bevestigen en zeer licht om te dragen. Al onze lacewigs zijn handgemaakt van de beste kwaliteit Remy en Virgin haar.

Wat is Indian remy hair?

Indian Remy is een top kwaliteit 100% echt menselijk haar die niet knoopt.

Ik wil een lacewig kopen, maar ik ben bang dat ik hem niet kan bevestigen?

Volg onze gedetailleerde stap-voor-stap handleiding voor de bevestiging van de lacewig die u ontvangt met uw bestelling. Het is echt niet moeilijk om de lacewig te bevestigen maar de eerste paar keer het kan het wat extra tijd in beslag nemen. Vergeet niet dat, zelfs als het niet meteen lukt is het mogelijk om het opnieuw te doen. Als u een steuntje in de rug kunt gebruiken vraag dan de hulp van een goede vriendin.

Hoe lang kan een lacewig mee?

Indien goed behandeld gaan onze lacewigs van een aantal maanden tot een jaar mee.Vergeet niet dat warmte haar ergste vijand is, dus als je de lacewig bijvoorbeeld iedere dag met de krultang bewerkt dan zul je het jaar waarschijnlijk niet halen. Dat wil overigens niet zeggen dat je het niet kunt of mag krullen maar liefst niet iedere dag.....


Kan ik de stijl van de lacewig veranderen zoals bij normaal haar?


Ja, wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige lacewigs die kunnen worden bewerkt, net als je eigen haar. U kunt krullen, ontkrullen, kleurstof of de stijl van het haar op iedere manier die je wenst aanpassen, precies zoals uw eigen haar. Bedenk dat wel dat elke styling met toepassing van chemische stoffen van invloed zal zijn op de levensduur. Het verfen van Indian remy haar kunt u beter niet doen. Virgin haar kan weer wel gekleurd worden.

Kan ik u celebrity foto`s mailen om te laten zien hoe ik het wil?

Ja, we kunnen een lacewig maken die eruit ziet zoals jij dat wil.


© 2008 - 2018 Hairlace | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel