Belle Madame Haarwerken

Afbeeldingsresultaat voor belle madame

De Belle Madame Collectie hebben wij sinds Januari leverbaar. Deze prachtige haarwerken worden via de vakhandel verkocht  en zijn eveneens leverbaar via onze website. Onze Belle Madame collectie is zeer gunstig geprijsd maar u kunt erop rekenen dat dit niet ten koste gaat van de service die wij bieden.

Onderaan deze pagina kunt u de modellen bekijken. 

Ook vind u hier alle informatie over de aankoop van een Belle/Madame haarwerk bij haarverlies door chemo therapie of alopecia.

 

Hoe komt u aan een goede vervanging van uw eigen haar?

Wat is voor u de beste oplossing? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden: een nieuw elegant, kort kapsel, een modieuze hoofdoek of "identiteitsbehoud" door uw oude kapsel na te bootsen met behulp van een bijna identieke pruik.

Ons aanbod op het gebied van pruiken maakt bijna elk kapsel en elke haarkleur mogelijk. Een pruik kan op deze manier een grote bijdrage leveren om uw eigenwaarde te behouden. Daarbij zijn natuurlijkheid, veilige bevestiging en een bijzonder goed draagcomfort zeer belangrijke criteria voor succes!

Alleen echte haarwerkspecialisten kunnen aan deze criteria voldoen. Pruiken besteld op internet of uit catalogi bieden niet altijd het gewenste resultaat. Bij de keuze van een pruik is de juiste maat, de keuze van het materiaal, het onderhoud en de begeleiding in de dagelijkse omgang met een haarwerk een absolute noodzaak. Hoe langer het haar, des te meer tijd vergt de verzorging ervan. Pruiken zijn verkrijgbaar met kunsthaar en echt haar. Echt haar is kostbaarder en benodigd meer onderhoud in vergelijking tot kunsthaar. Onzichtbare haarvervanging wordt gemaakt door vakmensen!

Bij kortstondig haarverlies, zoals bij een chemotherapie, zijn daarom pruiken van kunsthaar aan te raden. Dankzij de modernste technologie zijn deze haren nauwelijks meer van echt haar te onderscheiden.

Natuurlijk hebben wij ook pruiken van echt haar in de collectie van Belle/Madame. Het is bij een goede verzorging een klasse apart. Pruiken van echt haar bieden ook voordelen en kunnen in een individuele emotionele behoefte voorzien.

Als haarwerk specialist vinden we samen met u een goed passende pruik in het model dat u past. Daarna krijgt u vakkundig advies in de omgang en de verzorging van uw pruik.

Vervangend haar helpt!

Een profesionele haarvervanging zorgt ervoor dat niemand merkt dat uw haar is uitgevallen. Zo blijft de ziekte in elk geval met betrekking tot het uiterlijk op de achtergrond.

Pruiken van Belle/Madame garanderen een optimaal draag comfort door de hoogwaardige materialen met speciale eigenschappen. Zacht aanvoelende monturen met fluwelen ondergrond beschermen de vaak onrustige hoofdhuid van de draagster. Onze lichtgewicht pruiken hebben een natuurlijke uitstraling en zijn luchtdoorlatend.

Elke coupe, kleur en pasvorm is mogelijk. Bijna alle wensen kunnen worden vervuld. Ons grote assortiment pruiken is snel leverbaar en biedt u gegarandeerd het juiste vervangende haar. U kunt op onze jarenlange ervaring vertouwen.

Welke pruik bij u past bepaalt u natuurlijk zelf. Wij als Belle/Madame haarwerkspecialist adviseren u graag en staan u met raad en daad bij.

Kwaliteitskenmerken van een pruik

Een pruik, zelfs een hele dure, ziet er alleen goed uit als hij op de juiste manier opgezet en gestileerd wordt.

Wij als experts van Belle/Madame kennen de kritieke punten van een pruik natuurlijk als geen ander. We weten dat het kapsel soms in piekjes geknipt moet worden. Of bij het voorhoofd en aan de zijkanten moet worden uitgedund. De lengte van het haar en de coupe moeten individueel worden afgestemd op de vorm van het gezicht. De coupe dient zo te zijn, dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Niet van echt te onderscheiden!

Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt met uw nieuwe kapsel. Daarom zijn onze adviezen en tips over onderhoud en styling van de pruik net zo belangrijk als het individuele aanmeten.

De volgende punten zorgen voor een natuurlijke uitstraling:

* Onzichtbare aansluiting op het voorhoofd. Natuurgetrouw zoals uw eigen haar.

* Haartje voor haartje geïmplanteerd

* Geen volume bij de aanzet

* Een natuurlijke glans door de juiste producten

* Geen afstaand nekhaar

* Natuurlijke valling achter de oren

* Een natuurlijk volume net zoals uw eigen haar

 

© 2008 - 2018 Hairlace | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel